Bovine

ProdusuluiDescriere
Bovilis Bovipast RSPVaccin inactivat, o suspensie apoasă pentru injectare SC, alcatuită din virusul sincitiului respirator, parainfluentă tip 3 şi o cultură de M. haemolytica în mediu restricţionat în fer.
Bovilis BVDVaccin contra diareii virale bovine este un antigen inactivat din tulpina citopatogenă C-86.
Bovilis IBR marker inacVaccin contra virusul BHV-1 (gE-) inactivat, tulpina GK/D.
Bovilis IBR marker liveVaccin viu, atenuat şi marker pentru combaterea rinotraheitei infecţioase la bovine.
Bovilis RingvacVaccin viu, atenuat, pentru imunizarea sau tratamentul tricofiţiei. Imunitatea conferită de vaccinare este de lungă durată şi se poate realiza după primele 2 săptămâni de viaţă.
Butox 50Soluţie antiparazitară de uz extern pe bază de deltametrin pentru prevenirea sau combaterii căpuşelor, scabiei, păduchilor, muştelor şi miazelor la bovine, ovine şi suine.
Butox 7,5% pour onSoluţie antiparazitară de uz extern pe bază de deltametrin pentru prevenirea şi combaterea căpuşelor, păduchilor, scabiei, insectelor malofage şi muştelor la bovine şi ovine.
Cepravin DCProdus destinat prevenirii sau combaterii infecţiilor mamare, pe durata repausului mamar la taurine.
ChorulonFlacon cu pulbere albă, cristalină, liofilizată insoţit de un flacon cu diluant pentru reconstituire.
Chronogest CRSpongi impregnaţi cu acetat de fluorogestonă, aplicaţi intravaginal, pentru inducerea sincronizată a estrului şi ovulaţiilor la oi şi capre (adulte sau nulipare), în sezonul sau contrasezonul de reproducere.
Cobactan 2,5%Suspensie injectabilă pe bază de cefalosporină pentru tratamentul infecţiilor bacteriene respiratorii, digestive, urinare, podale, ale aparatului reproducător şi mamar la suine şi bovine produse de microorganisme sensibile la cefquinoma.
Cobactan LCConţine cefquinomă, cefalosporină din generaţia a 4-a, pentru terapia infecţiilor mamare clinice sau subclinice la vaci în lactaţie; difuzează rapid în secreţia şi ţesutul mamar, are un spectru larg antibacterian, asigură un procent de vindecări clinice şi bacteriene ridicate şi recidive foarte rare.
DepocillinSuspensie injectabilă pe bază de penicilină pentru tratamentul infecţiilor provocate de bacterii sensibile la penicilină
DepomycinSuspensie injectabilă pe bază de penicilină şi streptomicină pentru tratamentului infecţiilor cu germeni gram pozitivi şi negativi la bovine, suine, ovine, cabaline, câini şi pisici.
DexafortSuspensie injectabilă retard pe bază de dexametazonă pentru tratamentul inflamaţiilor, alergiilor şi cetozei la bovine,cabaline,câini şi pisici.
Engemycin 10%Oxitetraciclina injectabilă pentru tratamentul infecţiilor produse la cabaline, bovine, ovine, suine, canide şi feline:
EstrumateSoluţie apoasă, injectabilă care conţine cloprostenol racemic, analog sintetic al protaglandinei F2α, care este luteolitică şi uterotonică.
FinadyneAntiinflamator nesteroid injectabil, asociat terapiei bolilor respiratorii şi digestive, afecţiunilor inflamatorii musculo-articulare şi tendinoase, mamitelor acute, pododermatitelor, cherato-conjunctivitelor, colicilor digestive sau renale la bovine, cabaline şi suine.
FolligonProdusul este liofilizat şi se administrează parenteral.
Gardal 10%Suspensie antiparazitară de uz intern pe bază de albendazol sulfoxid pentru prevenirea şi combaterea paraziţilor interni la bovine şi ovine.
HalocurSubstanta activa, Halofuginona este singura inregistrata cu actiune criptosporidiostatica in diareile neonatale la vitei, care se poate administra profilactic si curativ, reducand semnificativ intensitatea simptomelor si eliminarea oochistilor.
Ketaminol 10Pentru anestezii de scurtă durată la cai, vaci, porci, oi, capre, câini, pisici, rozătoare mici şi animale sălbatice.
Mastijet ForteAsociere terapeutică a 3 antibiotice: tetraciclină, neomicină, bacitracină şi un antiinflamator (Prednisolon) pentru combaterea mamitelor clinice şi subclinice la vacile în lactaţie.
Mastiplan LCBovine (vaci de lapte în perioada de lactație) Tratamentul mastitelor clinice produse de bacteriile sensibile la cefapirin
MetricureSeringi pentru instilare intrauterină care conţine 500 mg cefapirin, o cefalosporină cu spectru antibacterian larg, destinat combaterii (endo)metritelor subacute sau cronice, 2 săptămâni postpartum, sau al celor cu monte repetate.
Nafpenzal DCCombinaţie de antibiotice cu acţiune sinergică şi spectru antibacterian foarte larg: nafcilină, procainpenicilină şi dihidrostreptomicină, destinat profilaxiei sau terapiei infecţiilor mamare, pe toată durata repausului mamar la vaci.
Neo Spray CafSpray cu suspensie de aerosoli pe bază de oxitetraciclină pentru tratamentul infecţiilor cutanate la bovine, ovine şi suine.
Nobivac RabiesConţine o cultură inactivată de virus rabic clonat din tulpina Pasteur RIV care induce cel putin 2 U.I. la testul de potenţă.
NuflorAntibiotic injectabil cu spectru larg antibacterian si actiune terapeutica indelungata, pentru terapia profilactica si curativa a unor bacterioze la suine, bovine si ovine, care contine Florfenicol 300 mg/mL
Panacur 10%Supensie antiparazitaraă de uz intern pe bază de fenbendazol pentru prevenirea şi combaterea paraziţilor interni
ReceptalSubstanţa activă, buserelinul, este cel mai potent analog sintetic al GnRH hipotalamic.
ResflorSoluţie injectabilă pe bază de forfenicol şi flunixin pentru tratamentul curativ al infecţiilor respiratorii la bovine.
Rotavec CoronaVaccin inactivat, trivalent (rotavirus, coronavirus, E. coli) pentru imunizarea vacilor gestante, 3-12 săptămâni inaintea fătării.
T 61Soluţie injectabilă pentru eutanasie la câini, pisici, cai, bovine,ovine, porc, capre, păsări şi alte specii de animale sălbatice.
TakticSoluţie antiparazitară de uz extern pe bază de amitraz pentru prevenirea şi combaterea paraziţilor externi la bovine, ovine , caprine şi suine.
Zuprevo 180 mgAntibiotic injectabil din grupa macrolidelor, destinat terapiilor profilactice si curative, in principal Complexul Bolilor Respiratorii, la bovine non-lactante