Animale Companie Antiparazitare

ProdusuluiDescriere
BravectoTabletă masticabilă pentru câini, ce oferă extinderea până la 12 săptămâni* a protecției impotriva infestațiilor cu purici și căpușe, printr-o singură administrare de produs.
Bravecto PlusPentru tratamentul si profilaxia infestărilor parazitare mixte cu căpușe și purici, nematode gastrointestinale sau viermi cardiac la pisici.
Bravecto Spot On CatProdus spot-on pentru pisici, ce ofera extinderea pana la 12 săptămâni a protecției impotriva infestațiilor cu purici și căpușe, printr-o singură administrare de produs.
Bravecto Spot On DogProdus spot-on pentru câini, ce ofera extinderea pana la 12 săptămâni a protecției impotriva infestațiilor cu purici și căpușe, printr-o singură administrare de produs.
Ex SpotEx spot este recomandat în tratamentul antiparazitar extern al câinilor pentru combaterea (prevenire si tratament) puricilor (puricele câinelui — Ctenocephalides canis; puricele pisicii, Ctenocephalides felis) şi căpuşelor (Rhipicephalus sanguineus; Ixodes ricinus).
ImizolSoluţie injectabilă de dipropionat de imidocarb pentru tratamentul şi profilaxia infestatiilor câinilor cu Babesia canis şi Ehrlichia spp
Panacur 10%Supensie antiparazitaraă de uz intern pe bază de fenbendazol pentru prevenirea şi combaterea paraziţilor interni
Panacur Pet PastePentru deparazitarea internă a câinilor şi pisicilor, tineret şi adulţi şi a căţeilor şi câinilor adulţi cu greutatea corporală de maxim 6 kg. La câini se administrează şi pentru combaterea infestaţiilor cu Giardia spp.
Scalibor 48cmEste recomandat pentru controlul infestaţiilor cu căpuşe si purici timp de 6 luni.
Scalibor 65cmEste recomandat pentru controlul infestaţiilor cu căpuşe si purici timp de 6 luni.