Prospect produs - Feline

ProdusuluiDescriere
Bravecto PlusPentru tratamentul si profilaxia infestărilor parazitare mixte cu căpușe și purici, nematode gastrointestinale sau viermi cardiac la pisici.
Bravecto Spot On CatProdus spot-on pentru pisici, ce ofera extinderea pana la 12 săptămâni a protecției impotriva infestațiilor cu purici și căpușe, printr-o singură administrare de produs.
CaninsulinSuspensie injectabilă pe baza de insulină pentru tratamentul diabetului zaharat la câini şi pisici.
Cefa Cure 200Cefa-cure este indicat la câini şi pisici în tratamentul infecţiilor locale şi sistemice produse de germeni sensibili la Cefadroxil
Cefa Cure 50Cefa-cure este indicat la câini şi pisici în tratamentul infecţiilor locale şi sistemice produse de germeni sensibili la Cefadroxil
ChorulonFlacon cu pulbere albă, cristalină, liofilizată insoţit de un flacon cu diluant pentru reconstituire.
Clinda-CureClinda-Cure este indicat pentru tratamentul infecţiilor pielii, ţesuturilor moi, oaselor şi a altor infecţii cauzate de patogeni sensibili la clindamicină,
CovinanSuspensie injectabilă pentru câini şi pisici, ce conţine proligeston 100 mg/ml, indicată în prevenirea şi suprimarea estrului.
DepocillinSuspensie injectabilă pe bază de penicilină pentru tratamentul infecţiilor provocate de bacterii sensibile la penicilină
DepomycinSuspensie injectabilă pe bază de penicilină şi streptomicină pentru tratamentului infecţiilor cu germeni gram pozitivi şi negativi la bovine, suine, ovine, cabaline, câini şi pisici.
DexafortSuspensie injectabilă retard pe bază de dexametazonă pentru tratamentul inflamaţiilor, alergiilor şi cetozei la bovine,cabaline,câini şi pisici.
Engemycin 10%Oxitetraciclina injectabilă pentru tratamentul infecţiilor produse la cabaline, bovine, ovine, suine, canide şi feline:
ImizolSoluţie injectabilă de dipropionat de imidocarb pentru tratamentul şi profilaxia infestatiilor câinilor cu Babesia canis şi Ehrlichia spp
Karsivan 50Karsivan este recomandat pentru îmbunătăţirea circulaţiei la nivel cerebral şi periferic.
Ketaminol 10Pentru anestezii de scurtă durată la cai, vaci, porci, oi, capre, câini, pisici, rozătoare mici şi animale sălbatice.
Nobivac RabiesConţine o cultură inactivată de virus rabic clonat din tulpina Pasteur RIV care induce cel putin 2 U.I. la testul de potenţă.
Nobivac Tricat trioVaccin viu atenuat pentru imunizarea activă a pisicilor începând cu vârsta de 8 – 9 săptămâni pentru a reduce semnele clinice cauzate de infectia cu calicivirus felin (FCV) şi herpes virusul felin de tip 1 (FHV, virusul rinotraheitei feline) şi pentru a preveni semnele clinice, leucopenia şi excreţia virusului cauzata de infectia cu virusul panleucopeniei feline (FPLV).
Otomax ear dropsPicaturi auriculare cu gentamicina, clotrimazol si betametazona pentru tratamentul otitelor externe acute la câini.
Panacur 10%Supensie antiparazitaraă de uz intern pe bază de fenbendazol pentru prevenirea şi combaterea paraziţilor interni
Panacur Pet PastePentru deparazitarea internă a câinilor şi pisicilor, tineret şi adulţi şi a căţeilor şi câinilor adulţi cu greutatea corporală de maxim 6 kg. La câini se administrează şi pentru combaterea infestaţiilor cu Giardia spp.
T 61Soluţie injectabilă pentru eutanasie la câini, pisici, cai, bovine,ovine, porc, capre, păsări şi alte specii de animale sălbatice.
Vidalta: 10 mgTratamentul hipertiroidismului si simptomelor clinice asociate cu hipertiroidismul la pisici
Vidalta: 15 mgTratamentul hipertiroidismului si simptomelor clinice asociate cu hipertiroidismul la pisici