Feline

Bravecto Plus

Pentru tratamentul si profilaxia infestărilor parazitare mixte cu căpușe și purici, nematode gastrointestinale sau viermi cardiac la pisici.

Bravecto Spot On Cat

Produs spot-on pentru pisici, ce ofera extinderea pana la 12 săptămâni a protecției impotriva infestațiilor cu purici și căpușe, printr-o singură administrare de produs.

Caninsulin

Suspensie injectabilă pe baza de insulină pentru tratamentul diabetului zaharat la câini şi pisici.

Cefa-cure 200

Cefa-cure este indicat la câini şi pisici în tratamentul infecţiilor locale şi sistemice produse de germeni sensibili la Cefadroxil

Cefa-cure 50

Cefa-cure este indicat la câini şi pisici în tratamentul infecţiilor locale şi sistemice produse de germeni sensibili la Cefadroxil

Chorulon

Gonadotropina corionică umană ( HCG) Flacon cu pulbere albă, cristalină, liofilizată insoţit de un flacon cu diluant pentru reconstituire.

Clinda-Cure

Clinda-Cure este indicat pentru tratamentul infecţiilor pielii, ţesuturilor moi, oaselor şi a altor infecţii cauzate de patogeni sensibili la clindamicină.

Covinan

Suspensie injectabilă pentru câini şi pisici, ce conţine proligeston 100 mg/ml, indicată în prevenirea şi suprimarea estrului.

Depocillin

Suspensie injectabilă pe bază de penicilină pentru tratamentul infecţiilor provocate de bacterii sensibile la penicilină

Depomycin

Suspensie injectabilă pe bază de penicilină şi streptomicină pentru tratamentului infecţiilor cu germeni gram pozitivi şi negativi la bovine, suine, ovine, cabaline, câini şi pisici.

Dexafort

Suspensie injectabilă retard pe bază de dexametazonă pentru tratamentul inflamaţiilor, alergiilor şi cetozei la bovine,cabaline,câini şi pisici.

Engemycin 10%

Oxitetraciclina injectabilă pentru tratamentul infecţiilor produse la cabaline, bovine, ovine, suine, canide şi feline:

Imizol

Soluţie injectabilă de dipropionat de imidocarb pentru tratamentul şi profilaxia infestatiilor câinilor cu Babesia canis şi Ehrlichia spp

Karsivan 50

Karsivan este recomandat pentru îmbunătăţirea circulaţiei la nivel cerebral şi periferic.

Ketaminol 10

Pentru anestezii de scurtă durată la cai, vaci, porci, oi, capre, câini, pisici, rozătoare mici şi animale sălbatice.

Nobivac Rabies

Conţine o cultură inactivată de virus rabic clonat din tulpina Pasteur RIV care induce cel putin 2 U.I. la testul de potenţă.

Nobivac Tricat trio

Vaccin viu atenuat pentru imunizarea activă a pisicilor începând cu vârsta de 8 – 9 săptămâni pentru a reduce semnele clinice cauzate de infectia cu calicivirus felin (FCV) şi herpes virusul felin de tip 1 (FHV, virusul rinotraheitei feline) şi pentru a preveni semnele clinice, leucopenia şi excreţia virusului cauzata de infectia cu virusul panleucopeniei feline (FPLV).

Otomax ear drops

Picaturi auriculare cu gentamicina, clotrimazol si betametazona pentru tratamentul otitelor externe acute la câini.

Panacur 10%

Supensie antiparazitaraă de uz intern pe bază de fenbendazol pentru prevenirea şi combaterea paraziţilor interni

Panacur Pet Paste

Pentru deparazitarea internă a câinilor şi pisicilor, tineret şi adulţi şi a căţeilor şi câinilor adulţi cu greutatea corporală de maxim 6 kg. La câini se administrează şi pentru combaterea infestaţiilor cu Giardia spp.

T 61

Soluţie injectabilă pentru eutanasie la câini, pisici, cai, bovine,ovine, porc, capre, păsări şi alte specii de animale sălbatice.

Vidalta: 10 mg

Tratamentul hipertiroidismului si simptomelor clinice asociate cu hipertiroidismul la pisici

Vidalta: 15 mg

Tratamentul hipertiroidismului si simptomelor clinice asociate cu hipertiroidismul la pisici