O sursă de încredere pentru sănătatea globală a animalelor

MSD Animal Health este o companie globală, care se bazează pe cercetare şi care produce şi comercializează o gamă largă de medicamente şi de servicii veterinare. Vă oferim unul dintre cele mai inovatoare portofolii din domeniu, cuprinzând produse pentru profilaxia, tratamentul şi controlul bolilor celor mai importante specii de animale de companie şi de fermă.

Suntem o firmă solidă, pro-activă, cu un portofoliu divers de produse cu acţiune testată, şi cu o arie de acoperire în plină expansiune la nivel global.

Prin reprezentanţele din peste 50 de ţări, comercializăm cu succes produsele noastre în peste 140 de ţări şi administrăm o reţea de unităţi de producţie, de cercetare şi dezvoltare (C&D) răspândite în toată lumea.

Obiectivul nostru este să generăm valoare şi să contribuim la succesul continuu al clienţilor noştri. În câteva cuvinte, scopul nostru este câştigarea încrederii clienţilor. Ascultând cu atenţie şi punând satisfacţia clientului pe primul plan, oferim produse inovatoare, de înaltă calitate, care furnizează, mai presus de toate, soluţii şi servicii pentru speciile de animale de fermă şi de companie.

Lucrând în mod constant la cele mai înalte standarde de calitate, profesionalism şi integritate, sperăm să devenim alegerea predilectă a veterinarilor, producătorilor şi deţinătorilor de animale.

Produsele şi serviciile noastre permit animalelor de companie şi deţinătorilor de animale să se bucure de timpul petrecut împreună şi menţin sănătatea efectivului de animale, pentru a asigura o sursă de hrană sănătoasă şi accesibilă.

Vă invităm să vizitaţi site-ul internațional MSD Animal Health