Furnizăm soluţii
inovatoare pentru
o sănătate productivă

MSD Animal Health este principalul furnizor de vaccinuri
pentru păsări şi produse de control al paraziţilor
pentru industria avicolă. Suntem dedicati imbunătăţirii
şi păstrării sănătătii. bunăstării şi performantei
păsărilor.

Industria avicolă din zilele noastre necesită abordări inovatoare in ceea ce priveşte bolile emergente. La MSD Animal Health, ne străduim să oferim produse şi servicii care se diferentiază prin imbunătătirea performantei şi profitabilitătii efectivelor de păsări.

Pentru a răspunde cât mai bine nevoilor clientilor noştri, echipa responsabilă pentru păsări se concentrează pe parteneriatul cu clientii noştri pentru a preveni bolile şi a minimiza pierderile de producţie in cadrul efectivelor lor.


Conducere prin prevenire

Având cel mai cuprinzător portofoliu de produse disponibile, prevenirea bolilor inainte ca acestea să devină mortale reprezintă cea mai mare prioritate a noastră. Suntem la fel de dedicati şi altor strategii vitale de prevenire, inclusiv diagnosticarea, programele de wellness şi supravegherea bolilor. Păstrând animalele sănătoase, reducem la minimum nevoia de tratament. Suntem pasionaţi de ceea ce facem şi ne străduim să avem cel mai performant know-how in domeniul cercetării, al produselor şi serviciilor axate pe prevenţie.

Inovaţia şi ştiinţa

Stim că producătorii de astăzi au nevoie de solutii noi şi imbunătătite, motiv pentru care investim masiv in cercetare şi dezvoltarea de ultimă generaţie. Cercetarea noastră nu se bazează doar pe laboratoarele noastre – clientii ca dumneavoastră ne ajută să identificăm tendintele care afectează sănătatea animalelor. Opiniile dumneavoastră ne ajută să ne imbunătătim continuu in acest domeniu, asigurând siguranţa alimentară, precum şi prin optimizarea potentialul natural de creştere a animalelor. Ne străduim să contribuim la crearea unei aprovizionări cu alimente din abundentă şi accesibile la nivel mondial, respectând in acelaşi timp resursele naturale.

Promovarea bunăstării

Bunăstarea animalelor stă la baza tuturor activităţilor desfăşurate. De la crearea de noi produse şi metode de livrare şi până la sprijinirea clientilor noştri pentru a-şi optimiza strategiile de gestionare, promovăm abordarea unor metode inovatoare, de top, care au ca obiectiv imbunătătirea confortului şi ingrijirii oferite in cadrul industriei avicole. impărtăşim responsabilitatea conform căreia animalele care ne hrănesc ar trebui să fie crescute in condiţii de confort, lipsite de boli, stres şi durere. Stiinta şi expertiza noastră asigură aceste lucruri. Credem că făcând ceea ce este mai bine pentru animale facem, totodată, ceea ce este mai bine pentru noi toţi.

RO-NON-210400012