Importanța vaccinării pentru animalele noastre de companie 

Protejarea legăturilor speciale dintre proprietari și animalele lor reprezintă o responsabilitate mare.  Pentru a vă susține, am creat o gamă completă de vaccinuri pentru câini și pisici, întrucât există încă numeroase boli periculoase care pot afecta câinii și pisicile din țara dumneavoastră. Unele dintre acestea pot fi chiar transmise la om. Vaccinarea este singura cale eficientă pentru a oferi imunitate împotriva tuturor acestor afecțiuni. Dacă este efectuată în mod regulat, conform recomandărilor oferite de medicul dumneavoastră veterinar, vaccinarea poate ajuta la protejarea vieții animalului dumneavoastră de companie. 

Având la dispoziție o gamă largă de vaccinuri esențiale și opționale din care să aleagă, medicul dumneavoastră veterinar poate crea programe de vaccinare personalizate în funcție de stilul de viață și profilul de expunere specifice animalelor dumneavoastră de companie. 

Vizualizați materialele noastre video, pentru a afla mai multe despre vaccinare și despre bolile care afectează câinii și pisicile din țara dumneavoastră. 

Fiți un proprietar responsabil și mergeți în mod regulat la medicul veterinar, pentru a solicita vaccinarea prietenului dumneavoastră patruped. Acesta este modul cel mai ușor prin care îl protejați de infecții virale, bacteriene și chiar parazitare mortale. 

MATERIALE VIDEO
De ce este important să ne vaccinăm animalele de companie? Aflați mai multe, vizualizați materialele noastre video!