Lupta împotriva paraziților

Prevenția împotriva paraziților periculoși este esențială pentru menținerea sănătății animalelor noastre de companie și a membrilor familiilor noastre. Fiecare proprietar de animal de companie responsabil știe deja că unul dintre tratamentele de bază, care are o recomandare puternică, este aplicarea unui preparat potrivit și eficient împotriva căpușelor și puricilor, care, dacă ajung în casa dumneavoastră, vă pot genera probleme mari. Deci, alegerea corectă a ectoparaziticidelor nu ar trebui subestimată și, ideal, ar trebui preferate forme de ectoparaziticide sigure, inovatoare prietenoase cu animalul de companie și cu utilizatorul. 

Mai mult, ar trebui evidențiat faptul că încălzirea climei sfârșește sezonalitatea tradițională a căpușelor, iar acest fapt reprezintă un risc important pentru sănătatea pisicilor și câinilor noștri. În același timp, este confirmat că specii noi de căpușe și boli infecțioase transmise de acestea apar în regiuni noi, inclusiv în țara dumneavoastră. Prin urmare, este crucială protecția împotriva paraziților externi, în special a căpușelor și puricilor, chiar și toamna, și în timpul iernilor blânde, întrucât nu mai este ideală abordarea sezonieră în ceea ce privește protecția. Atunci când vorbim despre purici, aceștia nu sunt eliminați deloc, pentru că sunt obișnuiți să supraviețuiască în casele încălzite, pe tot parcursul anului.

O altă parte importantă a abordării responsabile față de îngrijirea și tratamentele preventive este deparazitarea internă.   Atât câinii, cât și pisicile, pot fi afectați de paraziți, care pot fi periculoși nu doar pentru ei, cât și pentru membrii familiilor dumneavoastră.

Prin urmare, este important să urmați întocmai recomandările medicilor dumneavoastră veterinari și să protejați animalele împotriva principalilor paraziți interni, chiar dacă animalul de companie trăiește în apartament!

EXSPOT
Faceți cunoștință cu Export, o solutie care se picură și care vă protejează câinele de puirici, căpușe și țânțari.