Bovine Antibiotice

ProdusuluiDescriere
Cepravin DCProdus destinat prevenirii sau combaterii infecţiilor mamare, pe durata repausului mamar la taurine.
Cobactan 2,5%Suspensie injectabilă pe bază de cefalosporină pentru tratamentul infecţiilor bacteriene respiratorii, digestive, urinare, podale, ale aparatului reproducător şi mamar la suine şi bovine produse de microorganisme sensibile la cefquinoma.
Cobactan LCConţine cefquinomă, cefalosporină din generaţia a 4-a, pentru terapia infecţiilor mamare clinice sau subclinice la vaci în lactaţie; difuzează rapid în secreţia şi ţesutul mamar, are un spectru larg antibacterian, asigură un procent de vindecări clinice şi bacteriene ridicate şi recidive foarte rare.
DepocillinSuspensie injectabilă pe bază de penicilină pentru tratamentul infecţiilor provocate de bacterii sensibile la penicilină
DepomycinSuspensie injectabilă pe bază de penicilină şi streptomicină pentru tratamentului infecţiilor cu germeni gram pozitivi şi negativi la bovine, suine, ovine, cabaline, câini şi pisici.
Engemycin 10%Oxitetraciclina injectabilă pentru tratamentul infecţiilor produse la cabaline, bovine, ovine, suine, canide şi feline:
Mastijet ForteAsociere terapeutică a 3 antibiotice: tetraciclină, neomicină, bacitracină şi un antiinflamator (Prednisolon) pentru combaterea mamitelor clinice şi subclinice la vacile în lactaţie.
Mastiplan LCBovine (vaci de lapte în perioada de lactație) Tratamentul mastitelor clinice produse de bacteriile sensibile la cefapirin
MetricureSeringi pentru instilare intrauterină care conţine 500 mg cefapirin, o cefalosporină cu spectru antibacterian larg, destinat combaterii (endo)metritelor subacute sau cronice, 2 săptămâni postpartum, sau al celor cu monte repetate.
Nafpenzal DCCombinaţie de antibiotice cu acţiune sinergică şi spectru antibacterian foarte larg: nafcilină, procainpenicilină şi dihidrostreptomicină, destinat profilaxiei sau terapiei infecţiilor mamare, pe toată durata repausului mamar la vaci.
Neo Spray CafSpray cu suspensie de aerosoli pe bază de oxitetraciclină pentru tratamentul infecţiilor cutanate la bovine, ovine şi suine.
NuflorAntibiotic injectabil cu spectru larg antibacterian si actiune terapeutica indelungata, pentru terapia profilactica si curativa a unor bacterioze la suine, bovine si ovine, care contine Florfenicol 300 mg/mL
ResflorSoluţie injectabilă pe bază de forfenicol şi flunixin pentru tratamentul curativ al infecţiilor respiratorii la bovine.
Zuprevo 180 mgAntibiotic injectabil din grupa macrolidelor, destinat terapiilor profilactice si curative, in principal Complexul Bolilor Respiratorii, la bovine non-lactante