DE CE CLIENȚII NOŞTRI RECOMANDĂ DISPOZITIVELE IDAL?

Mai sigure

Mai confortabile

Mai puţin stresante

„Deci, este mai sigur pentru utilizatori, mai puţin stresant pentru animale şi cu un portofoliu complet unic de vaccinuri eficiente concepute special pentru a fi utilizate intradermic. Aceasta este calea IDAL, acum cu IDAL 3G şi IDAL 3G Twin, adevărata inovaţie în vaccinarea intradermică. Viitorul este nou, liber şi se întâmplă acum.”

Jane din Germania

PORTOFOLIUL VACCINURILOR INTRADERMICE PORCILIS PENTRU O ADMINISTRARE FĂRĂ AC

Primul vaccin intradermic PCV pentru imunizarea activă a porcilor încă de la vârsta de 3 săptămâni. Vaccinarea reduce viremia PCV2, încărcarea virală a plămânului şi a ţesutului limfatic şi eliminarea virusului. În plus, pierderea zilnică a sporului în greutate şi mortalitatea asociată infecţiei PCV2 sunt de asemenea reduse. Durata imunităţii este de 23 de săptămâni post vaccinare.

O singură doză de vaccin pentru imunizarea purceilor încă de la vârsta de 3 săptămâni pentru a reduce leziunile pulmonare şi scăderea sporului mediu zilnic în perioada de finisare datorata infecţiei cu Mycoplasma hyopneumoniae.

Vaccin viu modificat pentru imunizarea porcilor împotriva virusului PRRS pe toată perioada de producţie începând cu vârsta de 2 săptămâni.

STUDII DE EFICACITATE

Eficacitatea vaccinării intradermice pentru Mycoplasma comparativ cu metodele de control convenţionale.

Studiul de eficacitate în teren al vaccinării intradermice împotriva Mycoplasma Hypopneumoniae cu dispozitivul fără ac IDAL.

Siguranţa în teren a unei vaccinări intradermice împotriva Mycoplasma Hypopneumoniae cu un dispozitiv fără ac IDAL

RO-IDA-210500001