PROGRAMUL DE TRATAMENT SELECTIV AL VACILOR IN PERIOADA DE REPAUS MAMAR

Cu toate acestea, dintre cele trei probleme majore ale efectivelor de vaci de lapte, și anume mastita, fertilitatea și afectiunile podale, mastita este boala asupra căreia puteți avea cel mai mare impact dacă implementați un program de control bine planificat.

Programul de tratament selectiv al vacilor în perioada de repaus mamar, conceput de MSD Animal Health, a fost creat pentru a vă oferi toate instrumentele de management și resursele necesare pentru a ajuta fermele de vaci de lapte să depaseasca problemele legate de mastita.

Împreună putem face o schimbare in actiunile împotriva mastitei!

BENEFICIILE PROGRAMULUI

Acceptat de consumatori și industrie

Compatibil cu modificările legislative viitoare

Utilizare redusă și prudentă a antibioticelor

DE CE SĂ VĂ ÎNSCRIEȚI ÎN PROGRAM?

Programul nostru de tratament selectiv al vacilor în perioada de repaus mamar este o platformă completă, holistică, care oferă protocoale pentru a minimiza provocările și a maximiza succesul cu un tratament selectiv administrat înainte, în timpul și după perioada de repaus mamar.

CELE 5 PUNCTE DE CONTROL

Programul nostru permite fermierilor să aibă grijă de fiecare vaca, in mod individual, prin definirea a 5 puncte de control.

BROȘURĂ: PROGRAMUL NOSTRU SELECTIV DE TRATAMENT ÎN PERIOADA DE REPAUS MAMAR

Citiți despre program și aflați dacă ați implementat deja protocoale de prevenție sau dacă anumite aspecte trebuie corectate pentru a asigura succesul tratamentului selectiv.

ALĂTURAȚI-VĂ PROGRAMULUI NOSTRU ASTĂZI!


COMPLETAȚI FORMULARUL NOSTRU PENTRU A PRIMI MAI MULTE INFORMAȚII!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.