.

Menținerea sănătății câinilor

Câinii sunt unul dintre cele mai populare animale de companie, iar noi, la MSD Animal Health, știm că aceștia au un loc important în viața noastră și în casele noastre.


Misiunea companiei MSD Animal Health este să ofere profesioniștilor din domeniul sănătății animalelor și proprietarilor de câini o gamă largă de produse farmaceutice veterinare, vaccinuri și instrumente de gestionare a sănătății.


Avem soluții pentru fiecare etapă a vieții, indiferent dacă este vorba despre protecția împotriva bolilor prin vaccinare, despre protecția inovatoare împotriva paraziților, despre îmbunătățirea stării de sănătate a câinilor în vârstă sau despre tratarea diverselor afecțiuni, inclusiv diabetul zaharat.


În timp ce compania MSD Animal Health oferă multe soluții pentru sănătatea animalelor de companie, prevenția este întotdeauna mai bună decât tratamentul, iar pentru ca animalele noastre să rămână sănătoase și fericite le recomandăm proprietarilor de câini să-și ducă animalele la medicul veterinar pentru vaccinări periodice și controale regulate ale sănătății. Dacă aveți întrebări în legătură cu sănătatea câinelui dumneavoastră, cereți întotdeauna sfatul medicului veterinar.

.

#PROTECTOURFUTURETOO
Experții europeni sensibilizează publicul cu privire la impactul schimbărilor climatice asupra sănătății animalelor noastre de companie


INITIATIVE


PENTRU VETERANI
Mai multe informații utile pentru profesioniști.